UA-118344635-1

Санитарна керамика Видима

Санитарна керамика

Материали


Материалът, от който са направени керамичните изделия с търговска марка Vidima се нарича санитарен порцелан (vitreous china) и се отличава с безкомпромисна устойчивост срещу въздействието на киселини и други активни химични препарати. Високата водонепропускливост на материала 99,5% предотвратява просмукването на вода в него, развитие на микроорганизми и последстващо разрушаване на материала. Изделията се покриват с глазура, която осигурява допълнителна защита и блестяща бяла или цветна повърхност на изделията, устойчива през целия период на експлоатация. Съставът на материалите, тяхната формула и технология на обработка са уникални и са know-how на световна компания със 100 годишен опит в производството. Ето защо нашите продукти са предпочитани в целия свят.
Дизайн и функционалност
Дизайн и функционалност


Керамичните изделия с търговска марка Vidima се отличават с елегантен дизайн, форма и конструкция, осигуряващи перфектна функция и съвременен вид на банята. Те са проектирани в отделни колекции, съдържащи различни по функция изделия, обединени от обща дизайнерска линия. В тяхното създаване са взели участие дизайнери от Италия, Франция, Германия, а напоследък и от България. За бързо търсене на желания продукт от гледна точка на функционалност и дизайн виж таблицата.


Комплектация


Като правило WC комплектите съдържат тоалетна чиния с хоризонтално или вертикално оттичане, тоалетно казанче със странично или долно водоподаване, оборудвано с двустепенен промивен механизъм, тоалетна седалка от дуропласт и монтажен комплект, опаковани в кашон. 
Икономия на пространствоИкономия на пространство


Много често пространството е определящо в избора на продуктите. Някои от предложените тук WC комплекти се отличават със скъсена проекция (дълбочина) и са изключително подходящи там, където пространството се разчита до милиметър. Тези продукти са отбелязани със съответната иконка. Колекциите от санитарна керамика са така разработени, че да предлагат различни по размер мивки. Различните големини на мивките предполагат комбинирането с различни смесители, за да се гарантира комфортът при използването им.

Икономия на вода


Икономия на вода


Най-ценните качества на тоалетните комплекти с марка Vidima са добро измиване с все по-малко вода, лесен монтаж и лесна поддръжка. Всички тоалетни казанчета са снабдени с двустепенен промивен механизъм, работещ с 3 и 6 литра или с 2,5 и 4,5 литра. Тази възможност спестява на семействата около 60% от водата, която биха изразходили без такъв механизъм. 

Лесна хигиена


Лесна хигиена


Хигиената на керамичните изделия е изключително лесна. Добрата обтекаемост на повърхностите и идеално гладкото покритие осигуряват перфектно измиване. Формите им са така проектирани, че водните капки се стичат от повърхността по естествен път и отнасят със себе си отлаганията и нечистотиите, без да оставят петна след изсъхване. Хигиената на банята също може да бъде изключително лесна, ако се използват предложените тук мивки с полупиедестали, конзолна тоалетна чиния и конзолно биде.