UA-118344635-1

Доставка и плащане

Уважаеми клиенти,

Всяка направена от Вас електронна заявка се преглежда от наш сътрудник. Свързваме се лично на посочен във Вашите регистрационни данни телефон или имейл и уточняваме време и начин на доставка. За покупката на всеки клиент издаваме фактури с ДДС. 
Наш куриер доставя поръчания продукт на адреса, посочен във Вашата регистрация или на друг адрес, който Вие изрично уточните , в рамките на 5 работни дни от потвърждване на заявката. 
Ползваме услугите на куриерска фирма SPEEDY . В случай, че желаете използването на друг доставчик, уведомете ни и ще уважим Вашето предпочитание. 

ВНИМАНИЕ: Всички клиенти на електронния магазин www.baniavidima.com заплащат само 50% от стойността на доставката по куриерската тарифа на SPEEDY! Останалото е за наша сметка, както и застраховката на стоките. За поръчки на стойност над 500 лв доставката е безплатна за цялата страна! 


Начини на плащане


Уважаеми клиенти,плащането на поръчаните стоки може да извършите по един от следните начини: 
В брой – при получаване на стоката - на самия куриер с наложен платеж. Не плащате нищо допълнително, вашата част / 50 % / от разходи по доставката са отбелязани в офертата ни при потвърждаване на поръчката. 
По банков път – стоката ще бъде доставена след получаване на превода. При избиране на този начин на плащане можете да извършите банков превод към сметка на „Тони-2809"ЕООД,/собственик на електронния магазин/ като необходимите данни за това ще получите с писмо на Вашия e-mail адрес. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера, защото за това ще сте платили предварително чрез банковия превод.